Salut! Despre noi ca firmă nu putem spune multe, la urma urmei ne-am inființat în 2017 dar, despre echipa noastră putem vorbi multe.
Radu este freelancer din 2005 și se ocupă de hărțile online și fotografiile 360. Abilitățile lui au fost remarcate de Google și nu numai, drept pentru care a fost apreciat în nenumărate rânduri, chemat fiind să predea comuntăților map-maker din toată lumea. Experiența și prietenia cu cei din Comunitatea MapMaker au condus la nașterea acestui proiect care, se dorește a fi o platformă online profesionistă, de viitor, dat fiind volumul uriaș de muncă ce îl va implica.
Dana fiind de formație regizor, are calitățile necesare pentru a ”aranja” scenariile propuse de noi și astfel produsele foto-audio-video finale beneficiază de cele mai bune mesaje și pe înțelesul tuturor . Experiența sa de regizor teatru, jurnalist presă scrisă, radio și tv își pune amprenta asupra tuturor materialelor ”bune de tipar”.
Dan este webmaster-ul nostru iar talentul său fotografic este recunoscut de din ce în ce mai mulți profesioniști din domeniu.
Cristi administrează afacerea și totodată gestionează producția audio-video, indiferent că este HD, 4K sau 360, experiența sa de peste 5 ani din televiziune fiind foarte apreciată.
Vrem să îi cunoașteți pe toți cei care fac parte din echipa noastră, permanent sau pe termene scurte, cu toții fiind cei care își pun amprenta asupra imaginii noastre, așa că în timp o să fie cu toții prezentați în această secțiune.
2017 inseamnă anul în care ne-am înființat sub acest nume dar, activitatea noastră are un trecut de peste 10 ani, timp în care am acționat uneori separat dar de cele mai multe ori împreună, la realizarea unor proiecte importante pentru clienții noștri dar mai ales pentru comunitatea din care aceștia fac parte. Sub sigla de VIZUAL am demarat un proiect național online, care o să aducă sub același acoperiș munca a nenumărați profesioniști din domeniu, iar acolo unde este necesar vom umple golurile de informație cu materiale create de noi. În acest timp invităm autoritățile publice locale la o colaborare durabilă deoarece informațiile oferite de acestea sunt absolut necesare formării imaginii principale asupra oricărei localitați, precum și orice agent economic care dorește să fie prezent pe această platformă, beneficiind astfel de o expunere maximă acum și pe viitor. Trebuie ca agenții economici să înțeleagă că prezența imediată le va crea un avantaj serios față de cei care se vor înscrie ulterior deoarece volumul mare de muncă și deplasările vor amâna procesul înscrierilor până la terminarea integrării tuturor autorităților locale la nivel national.